mechanics-551265_1280

 

Du som arbetsgivare har möjlighet att erbjuda dina medarbetare yoga i flera olika former. Vi skräddarsyr aktiviteten efter era behov och förutsättningar – på yogacentret eller ute på företaget.

Kontakta mig för ett förslag anpassat efter era förutsättningar och möjligheter. Några exempel på upplägg:

 

Konferensen

Aktiviteten skapar avslappning och mer energi och passar utmärkt att göra som en effektiv återhämtning eller kanske uppstarten till en kreativ stund under konferensen. Vi gör enkla, effektiva rörelser, andningsövningar och meditation på stol i konferensrummet som alla kan vara med på oavsett tidigare erfarenhet. Aktiviteten tar 30 minuter och passar alla oavsett tidigare erfarenhet och inget ombyte behövs.

Friskvårdsaktivitet 

Ni kommer till yogacentret och möts av en lugn atmosfär och får uppleva ett komplett yogapass med övningar, vila och meditation. Aktiviteten mjukar upp kroppen, ger ökad energi, fokus och kreativitet. Vi avslutar med en kopp yogité och deltagarna får med sig effektiva och enkla tips att använda i vardagen. Aktiviteten tar mellan 1,5 och 2 timmar. Det är en perfekt inledning till en kväll med middag.

Friskvårdsdag

Skräddarsydd aktivitet efter behov och syftet med dagen, som exempelvis kan vara att hantera stress, avslappning, stärka rygg/axlar eller kreativitet och fokus. Vi gör ett komplett yogapass kopplat till temat för dagen, det finns utrymme för frågor och reflektioner och deltagarna får med sig tekniker (yogaövningar, meditation) att använda själva. Aktiviteten kan planeras för ett par timmar upp till en halv dag.

Kontorsyoga 30 minuter

Ett sätt för dig som arbetsgivare att skapa förutsättningar för medarbetarna att kunna nyttja friskvårdstid på ett effektivt sätt. Jag kommer till arbetsplatsen och håller yogapass på stol under 30 minuter en gång i veckan. Vi gör enkla övningar och meditationer som mjukar upp kroppen, höjer energinivån, ökar kreativiteten och fokus samt bjuder på avslappning och avspänning. Vi gör yogan precis som vi är, det krävs inte ombyte eller några förkunskaper.

 

Referens kontorsyoga 3