Uppdaterat 2020-11-17: Ytterligare skärpta restriktioner gäller från 22/11, vi följer utvecklingen och anpassar verksamheten därefter. Om det inte går att genomföra fysiska yogaklasser kommer dessa att erbjudas digitalt. Alla som har kurs får information via epost (kolla din skräpkort) och uppdatering sker även här på hemsidan.

Uppdaterat 2020-11-11: Med tanke på nya restriktioner för Norrbotten pausar yogaklasserna fram till och med 8/12. Information om när de pausade klasserna ges igen får du som har en eller flera bokat kurs via mejl och det publiceras även här på hemsidan). Grundtanken är att de kommer att ges under veckorna 51 – 3 och att både dagen och tiden stämmer överens med den kurs/de kurser du bokat dig för.

Använd gärna Onlineyoga hemma sålänge, det ingår för alla som har bokade kurser. Tillsammans tar vi ansvar och gör det bästa vi kan av det som är – jag kommer att sakna alla er yogisar❣️🙏

 

Info som gällde innan 2020-11-11:

Vi håller vi yogaklasser som planerat och följer restriktioner från myndigheter. Det innebär dels att ytor som många tar i och toalett städas och decificeras ofta samt att det finns god tillgång till handdesinfektion, både på toaletten och vid ingången till lokalen. Dels innebär det att det finns färre antal platser för att kunna hålla en armlängds avstånd.

Detta är verkligen en tid då vi behöver vila, återhämtning och stärka oss själva. Vi uppmanar dig att självklart stanna hemma om du inte känner dig fullt frisk eller känner av förkylningssymptom. Läs här om de råd som Folkhälsomyndigheterna ger.

 

Ta igen klasser du missar under höstterminen

I dessa tider blir det viktigt att vi inte är för många i yogasalen samtidigt. Om du får förhinder till din kurs meddelar du det till anmalan@balanskundaliniyogacenter.se och skriver vilken klass du önskar ersätta den med.

Du som bokar kurs hela eller halva höstterminen kommer att ha tillgång till Onlineyoga. Då har du tillgång till ett antal yogaklasser att göra hemma då du får förhinder att komma till centret (eller bara vill göra mer yoga hemma).

 

Onlineyoga

Du yogar när du vill, var du vill och hur ofta du vill. Här får du tillgång till ett antal yogapass på mellan 40-75 minuter.

 

Ansök om medlemskap i Facebook grupp Online Kundaliniyoga med Balans Kundaliniyoga center HÄR

 

 

Ansök om medlemskap i Facebook grupp Online Yinyoga med Balans Kundaliniyoga center HÄR