Uppdatering 2021-04-07 Som en följd av pandemin och restriktioner kommer yogaklasserna på centret inte att finnas under en tid framöver. Det går fortfarande utmärkt att göra yoga hemma tillsammans med mig genom att prenumerera på yogafilmer och ljudfiler. Det går också utmärkt att boka sig för yogisk- eller ayurvedisk konsultation.

Uppdaterat 2021-01-11 Med de nya restriktionerna som börjar gälla 10 januari har ytterligare anpassningar gjorts. Lokalen har en total yta om 128kvm och över 3m i takhöjd. Med hänsyn till den yta som kan nyttjas för yogaklasser innebär det att lokalen rymmer maximalt 9 personer. Redan påbörjade klasser anpassas och de kurser som startar 25/1 planeras utifrån dessa förutsättningar. Förutom yogaklasser på centret kommer klasserna att sändas via Zoom för att ge tillgång till den som hellre yogar hemma. Förutom färre antal deltagare har dessa åtgärder vidtagits redan tidigare; tillgång till handsprit med uppmaning att sprita händer när man kommer och när man går, extra och särskild rengöring och decificering av ytor efter varje yogakväll. Tillgång till YogaHemmaBibliotek med yogafilmer och ljudfiler att använda hemma, när som helst och hur ofta som helst.

Uppdaterat 2020-12-02 Det är verkligen en tid då vi behöver yoga och meditation mer än någonsin. Samtidigt som det från slutet av november blev svårt att genomföra fysiska klasser på centret. För att alla ska få möjlighet att ändå göra yoga finns YogaHemmaBiblioteket med flera filmer och ljudfiler att använda för att kunna göra både yoga och meditation hemma. Istället för de tre sista veckorna av höstterminen får du tillgång till biblioteket, inte bara under höstterminen utan fram till vårterminsstarten (planerad till slutet av januari).

Alla som har en påbörjad yogakurs under höstterminen har fått ett epostmeddelande med info, instruktioner och lösenord till Yoga-hemma-biblioteket. Hittar du ingen epost hos dig – se om det fastnat i din skräpkorg eller skicka ett meddelande till anmalan@balanskundaliniyogacenter.se så får du den information du behöver. 

De kurser/workshops som finns att boka framöver (så länge restriktionerna inte skärps ytterligare förstås) är dessa:
Vinter YogaBOOST (yogisk detox 11-dagars kurs) 3 – 13 januari
Grundkurs Kundaliniyoga fyra söndagskvällar i januari
Restorative yoga 7/1 kl. 18.00
Restorative yoga 17/1 kl. 16.30

Yogahemma Bibliotek Här får du tillgång till 7 kundaliniyogapass, 2 yinyogapass, 1 ljudfil kundaliniyogameditation och 1 ljudfil yoganidra. Yoga hemma hur när du vill och hur ofta du vill under abonemangstiden. Köp 1 månad 350kr med möjlighet till förlängning 250 kr/månad. 

Boka
Prenumerera på Yoga Hemma Biblioteket (du som hade en yogakurs höstterminens sista veckor har gratis tillgång till Yoga Hemma Biblioteket fram till vårterminsstarten i slutet av januari)

Önskar dig en fin december med många härliga yogastunder så ses vi igen i januari.

/Anna-Lena
Har du några funderingar eller kanske vill få tips på hur du kan använda yogabiblioteket på bästa sätt? Kontakta mig på anna-lena@balanskundaliniyogacenter.se eller 070-694 0532

Uppdaterat 2020-11-30 Höstterminens resterande veckoklasser kommer att erbjudas digitalt. Så snart tekniken är på plats (de närmaste dagarna) får du som bokat en eller flera kurser under hösten epost med mer information. Den digitala lösningen innebär att du kan yoga när du vill och hur mycket du vill med min guidning. Allt du behöver är en dator (smartphone eller iPad) samt ett utrymme hemma med någon form av yogamatta (filt, liggunderlag eller annat). Det finns inga beslut som är enkla att ta i det läge vi befinner oss i, men med denna lösning får alla möjligheten att hålla i sin yogapractise och kanske även göra ännu mer yoga.

Uppdaterat 2020-11-17 Ytterligare skärpta restriktioner gäller från 22/11, vi följer utvecklingen och anpassar verksamheten därefter. Om det inte går att genomföra fysiska yogaklasser kommer dessa att erbjudas digitalt. Alla som har kurs får information via epost (kolla din skräpkorg) och uppdatering sker även här på hemsidan.

Uppdaterat 2020-11-11 Med tanke på nya restriktioner för Norrbotten pausar yogaklasserna fram till och med 8/12. Information om när de pausade klasserna ges igen får du som har en eller flera bokat kurs via mejl och det publiceras även här på hemsidan). Grundtanken är att de kommer att ges under veckorna 51 – 3 och att både dagen och tiden stämmer överens med den kurs/de kurser du bokat dig för.

Använd gärna Onlineyoga hemma sålänge, det ingår för alla som har bokade kurser. Tillsammans tar vi ansvar och gör det bästa vi kan av det som är – jag kommer att sakna alla er yogisar❣️🙏

Info som gällde innan 2020-11-11:

Vi håller vi yogaklasser som planerat och följer restriktioner från myndigheter. Det innebär dels att ytor som många tar i och toalett städas och decificeras ofta samt att det finns god tillgång till handdesinfektion, både på toaletten och vid ingången till lokalen. Dels innebär det att det finns färre antal platser för att kunna hålla en armlängds avstånd.

Detta är verkligen en tid då vi behöver vila, återhämtning och stärka oss själva. Vi uppmanar dig att självklart stanna hemma om du inte känner dig fullt frisk eller känner av förkylningssymptom. Läs här om de råd som Folkhälsomyndigheterna ger.

Ta igen klasser du missar under höstterminen

I dessa tider blir det viktigt att vi inte är för många i yogasalen samtidigt. Om du får förhinder till din kurs meddelar du det till anmalan@balanskundaliniyogacenter.se och skriver vilken klass du önskar ersätta den med.

Du som bokar kurs hela eller halva höstterminen kommer att ha tillgång till Onlineyoga. Då har du tillgång till ett antal yogaklasser att göra hemma då du får förhinder att komma till centret (eller bara vill göra mer yoga hemma).

Onlineyoga

Du yogar när du vill, var du vill och hur ofta du vill. Här får du tillgång till ett antal yogapass på mellan 40-75 minuter.

Ansök om medlemskap i Facebook grupp Online Kundaliniyoga med Balans Kundaliniyoga center HÄR

Ansök om medlemskap i Facebook grupp Online Yinyoga med Balans Kundaliniyoga center HÄR