Ge dig själv förutsättningar att må bra och utvecklas på alla plan genom yoga. Alla kan göra yoga! Oavsett om du är vig som en akrobat, stel som ett kylskåp, atlet eller soffsoftis kan du ta del av kundaliniyogans tekniker och de positiva effekterna.

Yogan är individuell och du börjar precis där du befinner dig – gör yogan i din takt, lyssnar till just dina behov, möjligheter och begränsningar. Du får möjlighet att mjukt komma igång med att stärka och balansera din kropp, långt bortom dömande och prestation.

Grundkursen ger dig alla grunder för att kunna utöva Kundaliniyoga. Du får med dig teknikerna – kroppsställningar som utövas både statiskt och rörligt, andningstekniker, fokuspunkter, kroppslås, mudras, meditation samt mantran. Du får alla dessa tekniker presenterade för dig och får kunskap om dess effekter.

Grundkursen kan du gå hur många gånger du vill och den är även utmärkt för dig som har haft ett uppehåll och vill komma igång igen. Efter grundkursen har du de förkunskaper du behöver och kan välja den fortsättningskurs som passar dig.
Introduktionskursen är ett fint alternativ för dig som inte kan komma på grundkursen under måndagskvällar. Du får den introduktion du behöver för att sedan välja din fortsättningskurs under höstterminen.

Kundaliniyoga Grundkurs Måndagar

Cirkel  31 aug – 5 okt kl. 19.15-20.30
Cirkel  950 kr. Om du får förhinder till din grundkurs är du välkommen till Grundkurs Söndagar vecka 42-45.
Cirkel  Du kan också välja att lägga till en fortsättningskurs per vecka 42-50 – det garanterar dig plats och du sparar 200 kr. Välj mellan måndagar 17.30 och 19.15, onsdagar 17.30 samt söndagar 19.15. Om du får förhinder till din fortsättningskurs är du välkommen till någon av de andra kurserna under höstterminen. Grundkurs vecka 36-41 samt Fortsättningskurs vecka 42-50  är priset 2 100 kr.
Cirkel  Läs mer om övriga villkor.
Cirkel  Lärare: Anna-Lena Arvidsson

Boka

 

Kundaliniyoga Grundkurs – start 18 oktober

Cirkel  söndagar 18 okt – 8 nov kl. 17.30-18.45 grundkurs
Cirkel  måndagar 9 nov – 7 dec kl. 19.15-20.30 fortsättningskurs
Cirkel  1 350 kr som inkluderar grundkurs och fortsättningskurs. Om du får förhinder till din kurs är du välkommen till någon av de andra kurserna under höstterminen.
Cirkel  Läs mer om övriga villkor.
Cirkel  Lärare: Anna-Lena Arvidsson

Boka