I helgen har jag varit på utbildning och med mig hem har jag kunskaper och fler verktyg för hur vi med kundaliniyogans tekniker kan få hjälp med våra beroenden och mer eller mindre destruktiva beteenden. Och jag är full av inspiration och längtan efter att få dela med mig av dessa dyrgripar!

book-healing-addictive-behavior-full BeskurenAlla har vi beroenden eller beteenden som är mer eller mindre destruktiva och blivit mönster som är svåra att bryta. Beroenden kan handla om nikotin, alkohol, droger, spel, shopping eller mat, socker – ja, vi människor är uppfinningsrika här! Och vem av oss har inte ett beroende eller knixigt förhållande till mat och kanske särskilt till kolhydrater och socker?

SuperHealth är ett koncept med syfte att komma åt grundproblemet som skapar symptom i form av beroenden i olika former. Med hjälp av kundaliniyoga, meditation och rätt näring får vi systematiskt stöttning i att rensa ur kroppens system samt återuppbyggnad.  Teknikerna jobbar på körtelsystemet, nervsystemet och blodets kemiska balans. Och vi får också stöttning i att hantera vardagens lockelser för att kunna bryta dessa invanda mönster.

För dig som vill skapa möjligheten att hantera vardagens lockelser på ett skönare och sundare sätt finns möjlighet att boka en konsultation från november månad. Där kan du få ett program som stöttar dig i just det du behöver och längtar efter. Och jag planerar även för workshop eller kurs på temat lite längre fram.

Kundaliniyogans tekniker mot beroenden

2 thoughts on “Kundaliniyogans tekniker mot beroenden

 • 2016-04-06 at 10:04
  Permalink

  Låter intressant! Skulle behöva hjälp med att minska mitt sockerberoende!
  Kommer du att ha några fina yogapass mot detta?

  Reply
  • 2016-04-15 at 21:56
   Permalink

   Hej Linnéa! Min förhoppning är att kunna hålla en workshop med temat under hösten där vi använder oss av dessa kraftfulla tekniker. Just nu pågår kreativ process och planering av hösten, så håll utkik i nyhetsbrevet inför höstterminen! 🙂 / Anna-Lena

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *