Med oss kan du åka på yogaretreat både utomlands och ibland bara tillräckligt långt borta för att du ska känna dig bortrest, men ändå hemma i vår norrbottniska natur.

 

Sommarskön – ett yogaretreat i vackraste augusti

Välkommen till en helg med kundaliniyoga, meditation, gongavslappning, aktiviteter, vegetarisk mat, sommardopp och bastubad. Vi bor naturnära vid skog och sjö i en charmig idyll som gjord för gemenskap och frihet att bara vara. Kom med! Karin Sandström och Anna-Lena Arvidsson bjuder in till ett sommarskönt retreat i vackraste augusti. Lagom långt bort för att du ska känna dig bortrest, men ändå hemma i vår norrbottniska natur. Låt denna helg bli en avslappnande, glädjefylld och härlig höjdpunkt på sommaren.  

Cirkel  Fredag 17 augusti – Söndag 19 august 2018. Incheckning fredag mellan kl 15.00-16.00. Avslutning söndag ca kl 14.00.
Cirkel  Strömsundshemmet utanför Råneå.
Cirkel  3 950 kr vid bokning senast 1 augusti, därefter 4 450 kr. Enkelrumstillägg 350 kr.
Cirkel  Inkluderar: alla yogiska aktiviteter, vegetarisk helpension (frukost, lunch, middag samt kvällsfika), enkelt boende i flerbäddsrum samt anmälningsavgift.
Cirkel  Internationellt certifierade kundaliniyogalärare Anna-Lena Arvidsson och Karin Sandström, Yogabalans. Karin är även diplomerad gongmeditationsspelare.

Cirkel  Flyer: Sommarretreat_17-19aug2018

Boka

 

 

Mallorca 5-11 maj 2018

Följ med på en resa där alla sinnen får njuta, långt bortom vardagens måsten. Vi bor naturskönt på landet i ett rustikt hus från 1400-talet med egen pool. Vi gör kundaliniyoga och mediterar morgon och kväll. Ibland slappnar vi av till mjukt gongspel. Våra yogaplatser är magiska; den vackra yogasalen med välvt tak, takterrassen med fantastisk utsikt och en av världens vackraste stränder. Och det finns gott om tid för att bara vara, sola, bada och njuta av skön gemenskap. Maten är något alldeles extra – vegetarisk, ekologisk, närodlad och tillagad med kärlek. Låt denna vecka skapa en ny fas av lätthet och glädje – en känsla som är med dig långt efter dessa dagar.

Cirkel 5-11 maj 2018
Cirkel
  Inkluderar: Flygresa Luleå – Palma de Mallorca med SAS, marktransporter, boende i dubbelrum med egen toalett och dusch, yoga och meditation morgon och kväll, vandring med guide, vegetarisk brunch och trerättersmiddag
Inkluderar inte: reseförsäkring, avbeställningsskydd samt lunch på utrese- och hemresedagen.

Cirkel  Early bird! 14 900 kr vid bokning senast 15 januari. Därefter 15 900 kr.
Cirkel  Lärare Anna-Lena Arvidsson och Karin Sandström
Cirkel  Nästa yogaretreat till Mallorca är planerad till maj 2019. Du kan meddela ditt intresse och få information om resan så snart den är klar.
Klicka här

Boka   Fullbokat, även väntelistan är fulltecknad.

Boka   Intresseanmälan för Yogaretreat Mallorca maj 2019.