För tredje året åker vi nu igen 9-16 maj 2020 till Mallorca för ett superhärligt retreat fylld av yoga, vandringar, helande och stärkande vegetarisk mat, systraskap, glädje, reflektion och återhämtning. Känner du en längtan efter att följa med oss?  Mejla ditt intresse så får du information om resan så snart den är bokningsbar.
Mejla till: anna-lena@balanskundaliniyogacenter.se

 

Mallorca 18 – 24 maj 2019

Följ med oss på en härlig resa med yogisk semestervibb. Här njuter vi av sol, kundaliniyoga, meditation och gong, oss själva och sällskapet av varandra samt vegetarisk mat lagad av vår egen kock. Vi vandrar och besöker öns vackra sandstränder. Platsen vi bor på ligger på den pittoreska landsbygden långt från turiststråken, perfekt för återhämtning. Gården har ekologiska odlingar, generös trädgård, hängmattor och pool för sköna stunder.

Cirkel 18 – 24 maj 2019
Cirkel
  Inkluderar: Flygresa Luleå – Palma de Mallorca med SAS, marktransporter, boende i dubbelrum, yoga och meditation, vandring, vegetarisk frukost, lunch och middag.
Ingår inte: reseförsäkring, avbeställningsskydd samt lunch på utrese- och hemresedagen.
Cirkel  16 900 kr
Cirkel  Lärare Anna-Lena Arvidsson och Karin Sandström, Yogabalans
Klicka här
Boka Fullbokat. Du kan anmäla ditt intresse för nästa Yogaretreat som är planerat till våren 2020. Då får du information om nästa resa så snart den är bokningsbar.

Yogaretreat Mallorca 2019 flyer