Uppdaterat 2021-01-17: Den 25 januari startar vårterminen med nya kurser med några få platser på centret och samtidigt zoomsänding så att du kan delta hemifrån. Läs mer här. Du som hade yogakurs höstterminens sista del och därför har tillgång till YogaHemmaBiblioteket har möjlighet att fortsätta yoga hemma med biblioteket. Det gör du genom att förlänga ditt abonnemang.

Uppdaterat 2020-12-02: Det är verkligen en tid då vi behöver yoga och meditation mer än någonsin. Samtidigt som det från slutet av november blev svårt att genomföra fysiska klasser på centret. För att alla ska få möjlighet att ändå göra yoga finns YogaHemmaBiblioteket med flera filmer och ljudfiler att använda för att kunna göra både yoga och meditation hemma. Istället för de tre sista veckorna av höstterminen får du tillgång till biblioteket, inte bara under höstterminen utan fram till vårterminsstarten (planerad till slutet av januari).

Alla som har en påbörjad yogakurs under höstterminen har fått ett epostmeddelande med info, instruktioner och lösenord till Yoga-hemma-biblioteket. Hittar du ingen epost hos dig – se om det fastnat i din skräpkorg eller skicka ett meddelande till anmalan@balanskundaliniyogacenter.se så får du den information du behöver.

De kurser/workshops som finns att boka framöver är dessa:
Vinter YogaBOOST (yogisk detox 11-dagars kurs) 3 – 13 januari
Grundkurs Kundaliniyoga fyra söndagskvällar i januari
Restorative yoga 7/1 kl. 18.00
Restorative yoga 17/1 kl. 16.30

Yogahemma Bibliotek Här får du tillgång till 7 kundaliniyogapass, 2 yinyogapass, 1 ljudfil kundaliniyogameditation och 1 ljudfil yoganidra. Yoga hemma hur när du vill och hur ofta du vill under abonemangstiden. Köp 1 månad 350kr med möjlighet till förlängning 250 kr/månad.

Boka
Prenumerera på Yoga Hemma Biblioteket (du som hade en yogakurs höstterminens sista veckor har gratis tillgång till Yoga Hemma Biblioteket fram till vårterminsstarten i slutet av januari)


Önskar dig en fin jul- och nyårshelg med många härliga yogastunder så ses vi igen i januari.

/Anna-Lena
Har du några funderingar eller kanske vill få tips på hur du kan använda yogabiblioteket på bästa sätt? Kontakta mig på anna-lena@balanskundaliniyogacenter.se eller 070-694 0532

Uppdaterat 2020-11-30 Höstterminens resterande veckoklasser kommer att erbjudas digitalt. Så snart tekniken är på plats (de närmaste dagarna) får du som bokat en eller flera kurser under hösten epost med mer information. Den digitala lösningen innebär att du kan yoga när du vill och hur mycket du vill med min guidning. Allt du behöver är en dator (smartphone eller iPad) samt ett utrymme hemma med någon form av yogamatta (filt, liggunderlag eller annat). Det finns inga beslut som är enkla att ta i det läge vi befinner oss i, men med denna lösning får alla möjligheten att hålla i sin yogapractise och kanske även göra ännu mer yoga.

Uppdaterat 2020-11-17: Ytterligare skärpta restriktioner gäller från 22/11, vi följer utvecklingen och anpassar verksamheten därefter. Om det inte går att genomföra fysiska yogaklasser kommer dessa att erbjudas digitalt. Alla som har kurs får information via epost (kolla din skräpkort) och uppdatering sker även här på hemsidan.

Uppdaterat 2020-11-11: Med tanke på nya restriktioner för Norrbotten pausar yogaklasserna fram till och med 8/12.  Information om när de pausade klasserna ges igen får du som har en eller flera bokat kurs via mejl samt publiceras även här på hemsidan. Grundtanken är att de kommer att ges under veckorna 51 – 3 och att både dagen och tiden stämmer överens med den kurs/de kurser du bokat dig för.

Använd gärna Onlineyoga hemma sålänge, det ingår för alla som har bokade kurser. Tillsammans tar vi ansvar och gör det bästa vi kan av det som är – jag kommer att sakna alla er yogisar❣️🙏

S  C  H  E  M  A
H  Ö  S  T      2  0  2  0

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG
15.00 – 16.00

Yoga för Seniorer

Anna-Lena

        Under Workshops kan du läsa mer om event på centret. Under Workshops kan du läsa mer om event på centret.
17.30 – 18.45

Kundaliniyoga
fortsättning

Anna-Lena

  17.30 – 18.45

Kundaliniyoga
fortsättning

Anna-Lena

       
19.15 – 20.30

Kundaliniyoga
fortsättning

Anna-Lena

  19.15 – 20.30

Yin & Restore yoga

Anna-Lena

      19.15 – 20.30

Kundaliniyoga
fortsättning

Anna-Lena

Schema gäller vecka 36 -50 (31 aug – 13 dec).