äldre kvinna pray-468276_1280Öka ditt välbefinnande och få en stund skön avkoppling. Kom som du är och gör yogan efter dina förutsättningar – du behöver inte vara vig eller ha yogat tidigare.

Lugnare sömn, bättre matsmältning, mjukare, starkare och rörligare kropp, mer energi och förbättrad koncentration behövs i alla åldrar. Yoga, andningsövningar och djupavspänning kan hjälpa dig med detta.

Vi gör en mjuk och skön yoga som du gör helt utifrån din kropps förutsättningar. Vi sitter på stol med kuddar som stöd, för dig som önskar finns möjlighet att utföra yogan på meditationspall.

Cirkel  Inga yogaklasser i grupp ges på centret under en tid framöver. Det finns möjlighet att prenumerera på yogafilmer – läs mer

Yoga för seniorer

Cirkel  Kursen är pausad tillsvidare. Om du är intresserad av plats när det åter finns möjlighet till yogakurs på centret kan du registrera dig för nyhetsbrev. Då får du info så snart det är bokningsbart.
Cirkel  1100 kr / 10 veckor. Om du missar tillfällen på kursen är du välkommen till någon annan kundaliniyogakurs under vårterminen.
Cirkel  Ta med mjuka kläder som du lätta kan röra dig i. Allt du kan behöva finns i yogasalen; stolar, pallar, yogamattor, filtar och kuddar.
Cirkel  Lärare: Anna-Lena Arvidsson

Boka