Vi håller vi yogaklasser som planerat och följer restriktioner från myndigheter. Det innebär dels att ytor som många tar i och toalett städas samt tillgång till handdesinfektion. Dels innebär det färre antal platser för att kunna hålla en armlängds avstånd.

Detta är verkligen en tid då vi behöver vila, återhämtning och stärka oss själva. Vi uppmanar dig att självklart stanna hemma om du inte känner dig fullt frisk eller känner av förkylningssymptom. Läs här om de råd som Folkhälsomyndigheterna ger.

 

Ta igen klasser du missar under höstterminen

I dessa tider blir det viktigt att vi inte är för många i yogasalen samtidigt. Om du får förhinder till din kurs meddelar du det till anmalan@balanskundaliniyogacenter.se och skriver vilken klass du önskar ersätta den  med.

Du som bokar kurs under höstterminen kommer att ha tillgång till Onlineyoga. Då har du tillgång till ett antal yogaklasser att göra hemma då du får förhinder att komma till centret (eller bara vill göra mer yoga hemma).

 

Onlineyoga

Alla som har en eller flera terminskurser under höstterminen får tillgång till Onlineyoga. Du yogar när du vill, var du vill och hur ofta du vill. Här får du tillgång till ett antal yogapass på mellan 40-75 minuter.

 

Ansök om medlemskap i Facebook grupp Online Kundaliniyoga med Balans Kundaliniyoga center HÄR

 

 

Ansök om medlemskap i Facebook grupp Online Yinyoga med Balans Kundaliniyoga center HÄR