Med anledning av corona virus

Vi håller vi yogaklasser som planerat och följer restriktioner från myndigheter. Det kan innebära att vi stänger centret en tid om det är rekommendationen för att inte bidra till smittspridning. Information kommer att uppdateras här, facebook samt via nyhetsbrev. Fram tills det eventuellt händer håller vi öppet som vanligt. Detta är verkligen en tid då vi behöver vila, återhämtning och stärka oss själva. Vi uppmanar dig att självklart stanna hemma om du inte känner dig fullt frisk eller känner av förkylningssymptom. Läs här om de råd som Folkhälsomyndigheterna ger. På centret finns handsprit, vi desinficerar alla torkbara ytor efter varje yogakväll och mattorna ligger ute med lite större mellanrum.

Onlineyoga

För att alla som av olika anledningar inte kan komma till centret ska få möjlighet att yoga så erbjuder vi nu Onlineyoga. Alla som har plats på någon av fortsättningskurserna eller yinyoga är varmt välkomna att delta. Du yogar när du vill, var du vill och hur ofta du vill. Ingår för dig som har en ordinarie plats på Kundaliniyoga fortsättningskurs,  Yinyogakurs eller Sommar YogaBOOST våren 2020. Varje vecka hela vårterminen lägger jag upp ett nytt yogapass på ca 40-75 minuter. Alla pass ligger kvar hela terminen och sedan även över sommaren.
För dig som inte har plats på någon kurs under våren går det fint att köpa Online yoga för 575kr och du kommer att ha tillgång till passen över sommaren.

 

Ansök om medlemskap i Facebook grupp Online Kundaliniyoga med Balans Kundaliniyoga center HÄR

 

 

Ansök om medlemskap i Facebook grupp Online Yinyoga med Balans Kundaliniyoga center HÄR