Kundaliniyoga grundkurser

Grundkursen ger dig alla grunder för att kunna utöva Kundaliniyoga. Du får med dig teknikerna – kroppsställningar som utövas både statiskt och rörligt, andningstekniker, fokuspunkter, kroppslås, mudras, meditation samt mantran. Du får alla dessa tekniker presenterade för dig och får kunskap om dess effekter.

 

 

 

Kundaliniyoga fortsättningskurser

Alla fortsättningskurser som erbjuds under hösten stöttar dig till balans i din fysiska kropp, ditt sinne och utvecklar och ökar din mentala och andliga kapacitet. Varje kurs har ett särskilt område som får lite extra fokus – läs under respektive rubrik.

 

 

 

 

Yinyoga

Slappna av på djupet med yinyoga  – en energigivande yogaform där du släpper spänningar och lugnar ditt sinne. Yinyoga passar alla, oavsett hur vår fysiska kropp ser ut eller känns och oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Den är särskilt effektiv för stela och orörliga personer och har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Ett fint kompetent till löpträning och styrketräning.

Restorative yoga

 

 

 

 

 

Workshops

 

 

 

 

 

 

äldre kvinna pray-468276_1280Yoga för seniorer

Vi gör en mjuk och skön yoga som du gör yoga helt utifrån din kropps förutsättningar, anpassad för dig som är äldre.Vi sitter på stol med kuddar som stöd, för dig som önskar finns möjlighet att utföra yogan på meditationspall eller yogamatta.

 

 

woods-768753_1280Konsultationer och behandlingar

Det här är ett tillfälle för dig som vill få yogan utformad efter dina möjligheter, behov och begränsningar. Du får ett personligt program som innehåller kundaliniyogans tekniker och som är anpassat efter precis det Du behöver och önskar.