Gongmeditation

Välkommen till en spännande kväll med kraftfull kundaliniyoga och White Sound Gong. Under kvällen skapar vi ett effektivt flöde av energi in i ditt system, och ett flöde ut av det du behöver lämna i form av toxiner, gamla tankar och tjatiga känslor. Efter ett befriande kundaliniyogapass tar du liggande emot gongens långsamt kulminerande ljudmatta av mjuka, innehållsrika toner och övertoner. Sinnet får möjlighet att överlämna sig till en meditativ, inre tystnad.

Du är varmt välkommen att vara med, oavsett erfarenhet av gong eller yoga. Du deltar efter egen förmåga och stöttas genom upplevelsen med hjälp av gruppens energi och gongens ljud.

Cirkel  Söndag 11 nov kl. 17.00-19.30
Cirkel  350:-
Cirkel  Ta med vattenflaska/termosmugg för vatten eller té.
Cirkel  Lärare Karin Sandström, int.certifierad kundaliniyogalärare och Gongmeditationspelare enligt Nanak Singh Khalsa.

Boka

 

Restorative yoga & Yoga nidra

Restorative Yoga handlar återhämtning på djupet för både kropp och sinne. Vi skapar viktlösa tillstånd, total vila genom att sjunka in och ner i bolster, kuddar, filtar med mera. Här släpper vi taget och låter kroppens egen läkande krafter aktiveras. Vi stannar i varje position 15-20 minuter i vila som går långt djupare än vi är vana vid.

Syftet är att låta kroppen slappna av på djupet och aktivera det parasympatiska nervsystemet som är en oerhörd kraft till vår kropp för att kunna läka sig själv. Cellerna återuppbyggs, cirkulationen ökar och immunförsvaret stärks. Det välbefinnande som ofta infinner sig efteråt beror på att hjärnan sätter igång produktionen av avslappningshormonet oxytocin och prolaktin, ett slags livskraftshormon. Effekten kan hålla i sig till lång senare. Restorative yoga används mycket effektiv mot fysisk och psykisk utmattning.

Yoga Nidra är en guidad meditation som främjar djup avslappning i den fysiska, mentala och emotionella kroppen.

Under workshopen används rena, ekologiska eteriska oljor, mjuk musik och varsam handpåläggning för att hjälpa kropp och sinne in i vila.

Detta passar dig som vill förebygga stress, behöver återhämtning, vill skapa balans mellan yin och yang eller bara vill ha en underbart skön klass!

Cirkel  Söndag 18 nov kl. 09.00-11.30
Cirkel  Söndag 18 nov kl. 18.00-20.30

Cirkel  Söndag 16 dec kl. 09.00-11.30
Cirkel  Söndag 16 dec kl. 18.00-20.30

Cirkel  300:- / tillfälle
Cirkel  Ta med mjuka varma kläder, varmt stickat långärmat och tjocksockor. Vattenflaska/termosmugg för vatten eller té.
Cirkel  Lärare: Anna-Lena Arvidsson

Boka