Sommar YogaBoost 2020

Självklart är den här igen – vår strålande sommarboost – en återkommande favoritkurs och yogisk detox!

Du får chansen att släppa det du inte behöver, skapa lätthet i kropp och sinne och låta din strålglans lysa klart hela sommaren. Inled sommar och semester med mer vitalitet, glädje, kraft och avslappning!

Under elva dagar gör vi utrensande och vitaliserande kundaliniyoga och meditationer. Sex tillfällen tillsammans varav det sista där vi vilar djupt och återhämtar oss i Restorative yoga och Yoga Nidra. Övriga dagar kan du göra yoga hemma utifrån kursmaterialet och yogafilm. Kursmaterialet ger också råd om hur du kan förbereda dig inför, och genomföra, dina 11 dagar genom att äta mer av det som stärker, rensar och vitaliserar. Allt efter dina förutsättningar, ibland räcker det fint att bara göra mindre tillägg till den mat du vanligtvis äter.

Det här är verkligen tiden att göra en yogisk detox för att rena kropp och sinne och bli av med ansamlingar av slaggprodukter, gifter och annat vi inte behöver som vi samlat på oss under vintern. Med denna kurs skapar du förutsättningarna för mer lätthet och gör dig av med trötthet, tröghet, stress och tyngd.

Cirkel  Söndag 24 maj kl. 18.00-20.00
Cirkel  Måndag 25 maj kl. 18.00-19.30
Cirkel  Onsdag 27 maj kl. 19.15-20.30
Cirkel  Fredag 29 maj kl. 06.45-08.00
Cirkel  Söndag 31 maj kl. 18.00-19.30
Cirkel  Måndag 1 juni kl. 18.00-20.30 (Restorative yoga & Yoga Nidra)
Cirkel  1250 kr. Ingår: alla yogaklasser, kursmaterial med receptsamling och kriya och meditation att göra hemma. Detta yogapass får du även på film. Kursmaterial finns tillgängligt från och med 21/5 för dig som vill förbereda dig och maximera resultatet. Även Onlineyoga ingår över sommaren.
Cirkel  1 050 kr. För dig som inte kan delta alla tillfällen: Boka fyra tillfällen – i övrigt ingår allt enligt ovan.
Cirkel  Valfritt tillägg SommarYoga 350 kr.
Cirkel  Lärare Anna-Lena Arvidsson

Boka
Antalet platser begränsade för att kunna hålla tillräckliga avstånd.

 

Restorative yoga & Yoga nidra

Restorative Yoga handlar återhämtning på djupet för både kropp och sinne. Vi skapar viktlösa tillstånd, total vila genom att sjunka in och ner i bolster, kuddar, filtar med mera. Här släpper vi taget och låter kroppens egen läkande krafter aktiveras. Vi stannar i varje position 15-20 minuter i vila som går långt djupare än vi är vana vid.

Syftet är att låta kroppen slappna av på djupet och aktivera det parasympatiska nervsystemet som är en oerhörd kraft till vår kropp för att kunna läka sig själv. Cellerna återuppbyggs, cirkulationen ökar och immunförsvaret stärks. Det välbefinnande som ofta infinner sig efteråt beror på att hjärnan sätter igång produktionen av avslappningshormonet oxytocin och prolaktin, ett slags livskraftshormon. Effekten kan hålla i sig till lång senare. Restorative yoga används mycket effektiv mot fysisk och psykisk utmattning.

Yoga Nidra är en guidad meditation som främjar djup avslappning i den fysiska, mentala och emotionella kroppen.

Under workshopen används rena, ekologiska eteriska oljor, mjuk musik och varsam handpåläggning för att hjälpa kropp och sinne in i vila.

Detta passar dig som vill förebygga stress, behöver återhämtning, vill skapa balans mellan yin och yang eller bara vill ha en underbart skön klass!

Cirkel  Söndag 7 juni kl. 18.00-20.30
Cirkel  350:-
Cirkel  Ta med mjuka varma kläder, varmt stickat långärmat och tjocksockor. Vattenflaska/termosmugg för vatten eller té.
Cirkel  Lärare: Anna-Lena Arvidsson

Boka  Just nu – maxantal 10 personer och ingen fysisk beröring utan instruerar bara med min röst.