Yoga för gravida

Traditionell gravidyoga förenat med metoden ‘Föda utan rädsla’. Tillsammans skapas en oslagbar kombination av en smidigare och tillåtande graviditet med förberedelse inför förlossning. Du får traditionella yogapositioner, stärkande övningar för bäcken och rygg, förlossningsförberedelse för kropp, tanke och känsla samt djupavslappning i en och samma klass. Klassen upplevs av många som en unik och fin stund för kropp och själ då det händer väldigt mycket fysiskt som känslomässigt under en graviditet. Det är även en stund att knyta an till det/de växande barnet/barnen. Du uppmuntras att till fullo tillåta dig att vara gravid med allt vad det innebär!
Du är välkommen oavsett graviditetsvecka.

 

Cirkel  Tisdag 12 maj kl. 17.30-19.00
Cirkel  Tisdag 9 juni kl. 17.30-19.00
Cirkel  Fler möjligheter kommer till höstterminen
Cirkel  250 kr/tillfälle
Cirkel  Lärare Linda Ljung

Boka

 

Profylaxkurs – ‘Föda utan rädsla’

En unik kurs för blivande föräldrar och/eller stödperson. Den ger kunskap i hur ni med hjälp av effektiva verktyg kan få en trygg och kärleksfull förlossning tillsammans.
Teori om stress- och andningsfysiologi, stödets roll och betydelse samt de fyra verktygen andning, avspänning, rösten och tankens kraft, blandas med praktiska övningar. Så att ni verkligen får öva och bli ett oslagbart team innan, under och efter förlossningen.
Kursen passar alla oavsett om du har/inte har upplevt en graviditet tidigare, var och hur du än kommer föda, känner rädsla inför förlossningen, vill vara förberedd eller få information.
Som komplement till kursen rekommenderas att ta del av boken ”Föda Utan Rädsla” av grundaren Susanna Heli innan kursstart.
Kursen är 4 timmar och erbjuds i grupp och ges vid tre tillfällen under våren.

Profylaxkurser är avdragsgilla med friskvårdsbidrag!

 

Cirkel  Söndag 10 maj kl. 09.00-13.00
Cirkel  Fler möjligheter kommer till höstterminen
Cirkel  1 195 kr / kurs och par inklusive fika och kursmaterial
Cirkel  Lärare Linda Ljung

Boka

 

Om Linda

Linda är certifierad yogalärare med Yoga Alliance 390 RYS timmar med hatha, yin och restorative yoga som bas samt inom gravid-, barn- och medicinsk yoga. Utöver det är Linda även utbildad och diplomerad avspänning- och stresspedagog, gravidmassör, doula samt profylaxinstruktör. Hennes intention i mötet med människor är att ge utrymme för att blicka inåt, var och en utifrån sina egna förutsättningar. Att bjuda in ett icke presterande och ett tillåtande till vad som är. Just där och då. Humorn och skrattet finns alltid nära tillhands.